Η ΜΕΘΟΔΟΣ

ΟΦΕΛΗ | ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ | ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Περιγραφή 

Η Expansion Method είναι η καινοτόμα μέθοδος άμεσης συναισθηματικής αποφόρτισης και επίτευξης στόχων. Συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες, εύχρηστες και γρήγορες επιστημονικές τεχνικές, προσφέρει ολιστική και μετρήσιμη βελτίωση στην ποιότητα ζωής. Οι θετικές επιδράσεις στη ψυχολογία διαφαίνονται ήδη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, καθιστώντας τη μέθοδο εξαιρετικά αποτελεσματική και τοποθετώντας την στην αιχμή της επιστημονικής εξέλιξης.

Η στοχευμένη προσέγγιση της Expansion Method, επεμβαίνει στον πυρήνα της προσωπικότητας και καταφέρνει να απελευθερώσει τα τοξικά συναισθήματα και τις περιοριστικές πεποιθήσεις.

 

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα καθώς οι δέκτες αντικαθιστούν τις αρνητικές επιδράσεις με ισχυρά κίνητρα βελτίωσης της ποιότητας της ζωής τους και ωθούνται στην ανάληψη δράσεων προκειμένου να αλλάξουν την καθημερινότητά τους.

Η κάθε εφαρμογή της μεθόδου έχει διάρκεια 2 συνεχόμενες ημέρες*,  σε συνεδρίες μιας ώρας και λειτουργεί εκπαιδευτικά 

και θεραπευτικά, εξοικειώνοντας  τους δέκτες με τις τεχνικές της Expansion Method ώστε να μπορούν οι ίδιοι να την εφαρμόζουν και στο μέλλον. 

Οφέλη

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι αντιληπτά και από τον δέκτη από το τέλος της εφαρμογής.

ΛΙΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Με μόλις 9 ημέρες (3 εφαρμογές της μεθόδου) μπορεί ο δέκτης να εκπαιδευτεί στη μέθοδο και να την εφαρμόζει μόνος του.

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Χωρίς περιττές συζητήσεις εστιάζεται μόνο στο πρόβλημα και στην λύση του. Ό,τι χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος.

Η Θεραπεία

*Η κάθε θεραπεία έχει διάρκεια 2 ή 3 συνεχόμενες ημέρες, σε συνεδρίες μιας ώρα και  λειτουργεί  εκπαιδευτικά  και θεραπευτικά, εξοικειώνοντας τους δέκτες με τις τεχνικές της Expansion Method ώστε να μπορούν οι ίδιοι να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους για την εφαρμόζουν μόνοι τους στο μέλλον. 

Η 2ήμερη θεραπεία προτείνετε σε ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα και είναι κάτων των 60 ετών. 

1η ΜΕΡΑ

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ

Συναποφασίζουμε τον Στόχο της συνεργασίας, Βρίσκουμε τι μας εμποδίσει να τον πετύχουμε και αποκαλύπτουμε την ρίζα των αρνητικών συναισθημάτων στον πυρήνα της προσωπικότητας. 

Αποφορτίζουμε τα πυρηνικά τοξικά συναισθήματα από τον πυρήνα της προσωπικότητας, χρησιμοποιώντας τον καινοτόμο δημιουργικό οραματισμό της Expansion Method. 

Στο τέλος της 1ης ημέρας θα νιώθετε ανάλαφροι, απελευθερωμένοι και κουρασμένοι. Θα σας είναι ξεκάθαρο το κενό που άφησαν τα απελευθερωμένα συναισθήματα. Ταυτόχρονα θα νιώθετε μια συγκρατημένη αισιοδοξία και μια πρωτόγνωρη κατανόηση της λειτουργίας της προσωπικότητας σας.

2η ΜΕΡΑ

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Χρησιμοποιώντας τα αναβαθμισμένα εργαλεία Επίτευξης Στόχων της Expansion Method καταστρώνουμε ένα στρατηγικό σχέδιο επιτυχίας 21 ημερών. 

 

Ταυτόχρονα επαναπρογραμματίζουμε την προσωπικότητα αντικαθιστώντας τις απελευθερωμένες αρνητικές πεποιθήσεις με θετικές. 

Στο τέλος της 2ης ημέρα θα νιώθετε ολοκληρωτικά ανανεωμένοι και θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που αρχικά αναφέρετε με πρωτόγνωρη ευκολία. 

Η 3ήμερη θεραπεία προτείνετε σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή και είναι άνω των 60 ετών. 

1η ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

Συναποφασίζουμε τον Στόχο της συνεργασίας, Βρίσκουμε τι μας εμποδίσει να τον πετύχουμε και αποκαλύπτουμε την ρίζα των αρνητικών συναισθημάτων στον πυρήνα της προσωπικότητας. 

 

Στο τέλος της 1ης ημέρας θα νιώθετε μια συγκρατημένη αισιοδοξία και μια πρωτόγνωρη κατανόηση της λειτουργίας της προσωπικότητας σας.

2η ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ

Αποφορτίζουμε τα πυρηνικά τοξικά συναισθήματα από τον πυρήνα της προσωπικότητας, χρησιμοποιώντας τον καινοτόμο δημιουργικό οραματισμό της Expansion Method. 

Στο τέλος της 2ης ημέρας θα νιώθετε ανάλαφροι, απελευθερωμένοι και κουρασμένοι. Θα σας είναι ξεκάθαρο το κενό που άφησαν τα απελευθερωμένα συναισθήματα. 

3η ΜΕΡΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

Χρησιμοποιώντας τα αναβαθμισμένα εργαλεία Επίτευξης Στόχων της Expansion Method καταστρώνουμε ένα στρατηγικό σχέδιο επιτυχίας 21 ημερών. 

Ταυτόχρονα επαναπρογραμματίζουμε την προσωπικότητα αντικαθιστώντας τις απελευθερωμένες αρνητικές πεποιθήσεις με θετικές. 

Στο τέλος της 3ης ημέρα θα νιώθετε ολοκληρωτικά ανανεωμένοι και θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που αρχικά αναφέρετε με πρωτόγνωρη ευκολία. 

Καινοτομία και Δεδομένα

Η καινοτομία της Expansion Method έγκειται στην απλοποιημένη εισαγωγή σύνθετων ψυχολογικών εννοιών. Μέσα από τη σύμπραξη όλων των σύγχρονων επιστημών, τον συνδυασμό όλων των ψυχολογικών προσεγγίσεων καθώς και τη χρήση πρωτοπόρων τεχνολογιών στην εφαρμογή της μεθόδου, η Expansion, προσφέρει τον πιο γρήγορο και άμεσο τρόπο απελευθέρωσης από συναισθηματικά τραύματα και περιοριστικές πεποιθήσεις.

Τα 4 Νέα Εργαλεία

Ενσωματώνει στη μέθοδο 4 νέα εργαλεία κορυφώνοντας την αποδοτικότητά της:

1. ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Με το νέο αυτό εργαλείο καταφέρνει να φέρει στο συνειδητό νου του θεραπευόμενου την πρωταρχική πυρηνική τοξική εμπειρία που δημιούργησε το μοτίβο συμπεριφοράς και την περιοριστική πεποίθηση.

2. ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ

Συνδυάζει τις απεριόριστες δυνατότητες του Transcendental Meditation με την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία σε έναν Δημιουργικό Οραματισμό που επιτρέπει την άμεση απελευθέρωση των πυρηνικών τοξικών συναισθημάτων.

3. ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Με την εξάλειψη της βάσης των περιοριστικών πεποιθήσεων επαναπρογραμματίζουμε την προσωπικότητα στην πιο ιδανική εκδοχή της με εργαλεία Life Coaching, NLP Coaching και Affirmations ενσωματωμένα μέσα στην Expansion Method

4. ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

Επανατοποθετούμε την δύναμη αλλά και την ευθύνη της θεραπείας στα χέρια του θεραπευόμενου δίνοντάς του την δυνατότητα να μάθει να εφαρμόζει την μέθοδο στον εαυτό του και να την χρησιμοποιεί όποτε εκείνος το βρίσκει απαραίτητο.

Νέες Έρευνες για Συνδυαστικές  Μεθοδολογίες. 

Το 2017 εκπονήθηκε έρευνα για τον συνδυασμό της Expansion Method με την πιο διάσημη εναλλακτική θεραπεία, την Ρεφλεξολογία. Δημιούργησε την ΕRM που προσφέρει άμεση συναισθηματική ανακούφιση κατά την διάρκεια της ρεφλεξολογίας συνεδρίας.

Το 2018 ξεκίνησε έρευνα για τον συνδυασμό της μεθόδου με τεχνικές Fitness για γυμναστές και επαγγελματίες αθλητές. Σκοπός να δημιουργηθεί η EFM που θα προσφέρει άμεση ενδυνάμωση, συναισθηματική τόνωση και επαναπρογραμματισμό πεποιθήσεων κατά την διάρκεια της άσκησης.

 

Το 2018 ξεκίνησε έρευνα για την δημιουργία νέας μεθοδολογίας για την αναβάθμισης της καλλιτεχνική έκφρασης και δεινότητας αποκλειστικά για καλλιτέχνες. Σκοπός να δημιουργηθεί η  Expansion Art Coaching και να προφερθεί σε επαγγελματίες του χώρου. 

 

Το 2019 ξεκίνησε έρευνα για την δημιουργία νέας μεθοδολογίας που θα προσφέρει άμεση συναισθηματική ανακούφιση σε χώρους αισθητικής και κομμωτήρια. Σκοπός να δημιουργηθεί η RBM αποκλειστικά για επαγγελματίες κομμωτές. 

Ιστορία

Το 2009, ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Αργύρης Σ. Μάρδας εμπνέεται μια μέθοδο για την βελτίωση της ψυχικής του υγείας, μετά από μια περιπέτεια υγείας. Όταν συνεργάζεται με ψυχολόγους αποφασίζει να την σταθμίσει και να την παρουσιάσει ως μια συμπληρωματική, συνθετική, συνδυαστική μέθοδο Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Επίτευξης Στόχων. Έτσι γεννήθηκε η Expansion Method. 

Από το 2009 μέχρι το τέλος του 2016 το ICEM υπο την αιγίδα της "ΡΟΗ" ΑμΚΕ έχει προσφέρει 473 δωρεάν προσωπικές εφαρμογές για ερευνητικούς σκοπούς και υλοποιήσει περισσότερα από 70 ενημερωτικά σεμινάρια, εκ των οποία τα 25 μέσω διαδικτύου. Για τη διάδοση της μεθόδου και την επίτευξη στόχων κοινωνικής ευθύνης, το ICEM έχει παράσχει δωρεάν περισσότερα από 50.000 εργαλεία επαναπρογραμματισμού προσωπικότητας και δημιούργησε 35 βίντεο ψυχολογικής ενδυνάμωσης ενισχύοντας το πρόγραμμα: Δράσεις Κοινωνικής Ενδυνάμωσης της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας ΡΟΗ.

Το 2015, ολοκληρώθηκε η πρώτη έρευνα αποτελεσματικότητας από την ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτρια κα Γ. Χατζηνικολάου στην οποία αποδείχθηκε η αρτιότητα της μεθόδου, η θεραπευτικής της δύναμη και οι ευεργετικές της επιδράσεις.

To 2016, ολοκληρώθηκε έρευνα η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΚΕΦΙ (Αντικαρκινική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταίρια) με την συνεργασία της Μαστολογικής Εταιρείας της Ελλάδος.

Το 2016 η Expansion Method και το ICEM βραβεύτηκε με το Μετάλλιο Υποστηρικτή για τη συνολική της προσφορά σε ασθενείς με καρκίνο από την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το Σύλλογο για παιδιά με καρκίνο “Ελπίδα”.

Η εγκυρότητα της μεθόδου καταδεικνύεται σήμερα μέσα από το πλήθος των διεθνών συνεργασιών και την αποδοχή της από τη θεραπευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό, ενώ η εξέλιξη και η προσαρμογή της στα νέα δεδομένα είναι συνεχόμενη.

Expansion Method 
Expansion Foundation
ΡΟΗ ΑμΚΕ

Αλκυόνης 85, Παλαιό Φάληρο

Αθήνα, 17562, Ελλάδα

info@expansionmethod.com

T: 210 9841088

Κ: 6945266448

Ώρες Λειτουργίας:

Μόνο Κατόπιν Ραντεβού

Τηλεφωνικό Κέντρο: 11:00-15:00

Όροι Χρήσεις. Πολιτική Απορρήτου

© 2019 by Publin.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Google Places Icon