2η Ημερίδα ICEM Συναισθηματικής Αποφόρτισης

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στο Ξενοδοχείο Caravel, o Πρόεδρος του Διεθνές Συμβουλίου της Expansion Method, κ. Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης, παρουσία μελών του Δ.Σ., άνοιξε τη 2η Ψυχολογική Ημερίδα Expansion Method με τίτλο: «Μειώνοντας το Χρόνο της Ψυχολογικής Θεραπείας» και τίμησε ξεχωριστούς συνεργάτες και φίλους της καινοτόμας μεθόδου, που με τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους συνέβαλλαν στη δημιουργία και τη διάδοσή της.

Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν οι δράσεις του International Council of Expansion Method και οι πιο πρόσφατες μελέτες των Πιστοποιημένων Συμβούλων της Μεθόδου από τους:  κα. Αγγελική Γραμματική Αρβανίτη, Πολιτισμολόγο, κ. Αθανάσιο Λυμπεριάδη, Θεραπευτή, κα. Ιζαμπελλα Παλάσκα, Συγγραφέα, κ. Αντώνη Καρυώτη, Ιατρό και κα. Χρύσα Τσιρονάρη, Επιχειρηματία.


Η κα. Αγγελική Αρβανίτη μίλησε για τις δράσεις του ICEΜ και του Human Evolution Center που ολοκληρώθηκαν το 2016 και τα φιλόδοξα σχέδια για το 2017. «… από το 2009 είμαστε δίπλα στον άνθρωπο προσφέροντας υψηλότατου επιπέδου ψυχολογικές υπηρεσίες, υπενθυμίζοντας σε όλους το φως και τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους…».


Ο κ. Αθανάσιος Λυμπεριάδης παρουσίασε την εργασία: «Ο Χρόνος των Συναισθημάτων» και μάγεψε τους παρευρισκομένους με τα βιωματικά παιχνίδια που πρόσφερε.Η κα. Ιζαμπέλλα Παλάσκα, συγκίνησε το κοινό με την παρουσίαση της εργασίας της πάνω στη Γυναικεία Κακοποίηση και πώς η Expansion Method μπορεί να βοηθήσει.


Ο κ. Αντώνης Καρυώτης παρουσίασε τη μελέτη του αναφορικά με τα οφέλη της Expansion Method. «….Πώς θα σας φαινόταν αν κάποιος σας έλεγε ότι θα μπορούσε να παρακάμψει το Λαβύρινθο; Ότι θα μπορούσε πολύ πιο γρήγορα να μπει κατευθείαν μέσα, πετώντας από πάνω, να αρπάξει το Μινώταυρο και να πετάξει αμέσως έξω; Αυτό, βασικά, είναι η ουσία της  Expansion Method, η μαγεία της και το τρικ της. Είναι μια ταχύτατη Μέθοδος αναγνώρισης εσωτερικών τραυμάτων και συγκρούσεων με την πανοραμική εποπτεία της, με το έξτρα κέρδος ότι προσφέρει και εργαλεία για την οριστική λύση αυτών και όχι μόνο διαχείριση…».


Η κα. Χρύσα Τσιρονάρη παρουσίασε δύο νέα προϊόντα για Επιχειρήσεις με τίτλο: Expansion Business.

Κλείνοντας την Ημερίδα, ο κ. Μάρδας Στραβελάκης είπε: «Είναι καιρός να γνωρίσει ο κόσμος, ότι ο πόνος και ο θυμός, τα τοξικά μας συναισθήματα μπορούν να απελευθερωθούν από τη ρίζα τους μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι μπορούν να νιώσουν άμεσα καλύτερα και ότι μπορούν πια να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους».


Τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν:


Η κα. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, μίλησε για τη γνωριμία της με την Expansion Method και αναγνώρισε τα ευεργετικά αποτελέσματα που βίωσαν οι συνεργάτες της. Δεσμεύτηκε για στενότερη συνεργασία με το ICEM. Της απονεμήθηκε Τιμητική Διάκριση από το ICEM και ο Διακριτικός Τίτλος του Επίτιμου μέλους του ICEM.


Ο Σύλλογος Συλλόγου Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, τιμήθηκε για τη συνεργασία του με το ICEM και τη φιλότιμη προσπάθειά του στη διάδοση της ψυχολογικής μεθόδου.Στην κα. Ευφροσύνη Μάρδα, Ιδρύτρια του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, τον κ. Αθανάσιο Λυμπεριάδη και την κα. Αγγελική Αρβανίτη, απονεμήθηκαν Τιμητική Διάκριση για τη συμβολή τους στη δημιουργία της Μεθόδου και Διακριτικός Τίτλος του Μόνιμου Μέλους του ICEM. Τέλος τιμήθηκαν για την συνεισφορά τους οι: Θεοδώρα Κατσώρη και η Αρχοντούλα Μηλιώνη.

10 προβολές0 σχόλια

ExpansionMethod™

Άμεση Προσωπική Βελτίωση

Προσοχή στις Απομιμήσεις

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Γραφείο

Αλκυόνης 85 

2ος Όροφος

Παλαιό Φάληρο

+30 210 9841 088

info@expansionmethod.com

Σχολή

Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων

Emoducation.com

 

Αμφιτρίτης 28

1ος Όροφος

Παλαιό Φάληρο

+30 210 9841 088

info@emoducation.com

​Χώρος Συμβούλων

Είμαστε ένα κλικ μακριά

Βάλτε εδώ το Email σας και θα σας ενημερώσουμε για τις δράσεις μας και ό,τι χρειαστείτε

Ενδαφέρομαι για:

Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης

© 2020 Expansion Method™ created by A.S. Mardas.