Η EXPANSION METHOD ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

H Expansion Method, μέσω του εμπνευστή της Αργύρη Μάρδα παρουσίασε το σεμινάριο «Αποφόρτιση Εργασιακού Άγχους με την Expansion Method» στη Γενική συνέλευση του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 17:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ.

Η Πρόσκληση έγινε από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Ευάγγελο Δρόλια και τον γραμματέα κ. Νίκο Λαβιδα. Συζητήθηκαν οι επιπτώσεις του εργασιακού άγχους στην υγεία μας και στη καθημερινότητά μας. Οι επιστημονικοί εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας έδειξαν το ενδιαφέρον τους με ερωτήσεις που απαντήθηκαν όλες διεξοδικά. Παρουσιάσθηκαν τα προγράμματα της Expansion Method για επιχειρήσεις, προγράμματα όπως τα Workshops για την μείωση του εργασιακού άγχους.


Ο Αργύρης Σ. Μάρδας στο τέλος της ομιλίας δήλωσε:

«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία να συζητάς για ζωτικά θέματα με επιστήμονες μιας τράπεζας. Μάθαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους δώσαμε εργαλεία που βοηθάνε στην διαχείριση του εργασιακού Άγχους. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Ευάγγελο Δρόλια και τον κ. Νίκο Λαβιδά για την πρόσκληση. Είμαι πεπεισμένος ότι η εργασία μπορεί να γίνει ευχάριστη, χωρίς στρες και άγχος, να βοηθά στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας. Η εργασία δεν είναι δουλειά. Με την Expansion Method μπορούμε να μετουσιώσουμε την εργασιακή μας εμπειρία στο εφαλτήριο της καινούριας, χαρούμενης ζωής».

Αποφασίσθηκε οτι η συνεργασία θα συνεχιστεί και με άλλες ομιλίες και workshops.

0 προβολές
Expansion Method 
Expansion Foundation
ΡΟΗ ΑμΚΕ

Αλκυόνης 85, Παλαιό Φάληρο

Αθήνα, 17562, Ελλάδα

info@expansionmethod.com

T: 210 9841088

Κ: 6945266448

Ώρες Λειτουργίας:

Μόνο Κατόπιν Ραντεβού

Τηλεφωνικό Κέντρο: 11:00-15:00

Όροι Χρήσεις. Πολιτική Απορρήτου

© 2019 by Publin.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Google Places Icon