Η EXPANSION METHOD ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

H Expansion Method, μέσω του εμπνευστή της Αργύρη Μάρδα παρουσίασε το σεμινάριο «Αποφόρτιση Εργασιακού Άγχους με την Expansion Method» στη Γενική συνέλευση του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 17:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ.

Η Πρόσκληση έγινε από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Ευάγγελο Δρόλια και τον γραμματέα κ. Νίκο Λαβιδα. Συζητήθηκαν οι επιπτώσεις του εργασιακού άγχους στην υγεία μας και στη καθημερινότητά μας. Οι επιστημονικοί εργαζόμενοι της Εθνικής Τράπεζας έδειξαν το ενδιαφέρον τους με ερωτήσεις που απαντήθηκαν όλες διεξοδικά. Παρουσιάσθηκαν τα προγράμματα της Expansion Method για επιχειρήσεις, προγράμματα όπως τα Workshops για την μείωση του εργασιακού άγχους.


Ο Αργύρης Σ. Μάρδας στο τέλος της ομιλίας δήλωσε:

«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία να συζητάς για ζωτικά θέματα με επιστήμονες μιας τράπεζας. Μάθαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους δώσαμε εργαλεία που βοηθάνε στην διαχείριση του εργασιακού Άγχους. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Ευάγγελο Δρόλια και τον κ. Νίκο Λαβιδά για την πρόσκληση. Είμαι πεπεισμένος ότι η εργασία μπορεί να γίνει ευχάριστη, χωρίς στρες και άγχος, να βοηθά στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας. Η εργασία δεν είναι δουλειά. Με την Expansion Method μπορούμε να μετουσιώσουμε την εργασιακή μας εμπειρία στο εφαλτήριο της καινούριας, χαρούμενης ζωής».

Αποφασίσθηκε οτι η συνεργασία θα συνεχιστεί και με άλλες ομιλίες και workshops.

7 προβολές0 σχόλια

ExpansionMethod™

Άμεση Προσωπική Βελτίωση

Προσοχή στις Απομιμήσεις

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Γραφείο

Αλκυόνης 85 

2ος Όροφος

Παλαιό Φάληρο

+30 210 9841 088

info@expansionmethod.com

Σχολή

Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων

Emoducation.com

 

Αμφιτρίτης 28

1ος Όροφος

Παλαιό Φάληρο

+30 210 9841 088

info@emoducation.com

​Χώρος Συμβούλων

Είμαστε ένα κλικ μακριά

Βάλτε εδώ το Email σας και θα σας ενημερώσουμε για τις δράσεις μας και ό,τι χρειαστείτε

Ενδαφέρομαι για:

Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης

© 2020 Expansion Method™ created by A.S. Mardas.