Βράβευση Expansion Method από το Ίδρυμα Ελπίδα

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, στο Γουδή, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο«ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, παρουσία μελών του Δ.Σ. των δυο Συλλόγων και του Διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κυρίου Μανώλη Παπασάββα, τίμησε με το Μετάλλιο του Υποστηρικτή την καινοτόμα ψυχολογική μέθοδο Expansion Method, τον πρόεδρο του Διεθνούς Συμβουλίου της μεθόδου, Αργύρη Μάρδα Στραβελάκη, όπως επίσης και το ιδρυτικό μέλος της μεθόδου Αθανάσιο Λυμπεριάδη και την συγγραφέα Ιζαμπελα Παλάσκα, υποστηρίκτρια και σύμβουλο της μεθόδου για την συνεισφορά στην θεραπεία του καρκίνου.  .

Στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν οι δράσεις του International Council of Expansion Method και οι πιο πρόσφατες μελέτες των Πιστοποιημένων Συμβούλων της Μεθόδου από τους:  κα. Αγγελική Γραμματική Αρβανίτη, Πολιτισμολόγο, κ. Αθανάσιο Λυμπεριάδη, Θεραπευτή, κα. Ιζαμπελλα Παλάσκα, Συγγραφέα, κ. Αντώνη Καρυώτη, Ιατρό και κα. Χρύσα Τσιρονάρη, Επιχειρηματία.


«Η επίσκεψή σας, είπε η κυρία Βαρδινογιάννη καλωσορίζοντάς τους, αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός για ολόκληρη την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ και ανεκτίμητη συμπαράσταση για τα παιδιά που νοσηλεύονται εδώ και τις οικογένειές τους. Σας υποδεχόμαστε όλους ως ξεχωριστούς φίλους καθώς η βαθιά σας ευαισθησία για τα παιδιά εκφράστηκε έμπρακτα μέσα από πρωτοβουλίες σας με αποτέλεσμα να συμβάλετε όλοι στο έργο μας, ειδικά στον τομέα της ψυχολογίας που τόσο το έχουν ανάγκη».


«Η τιμή είναι πολύ μεγάλη και σας ευχαριστούμε για την αναγνώριση του έργου μας, είπε ο κύριος Μάρδας στην εκφώνησή του.  Συνεργαζόμαστε εδώ και 2 χρόνια με φορείς και συλλόγους συμβάλλοντας στην ψυχολογική αποκατάσταση ανθρώπων που ταλανίζονται από τον καρκίνο.  Τα αποτελέσματα της έρευνάς μας είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά και θα συνεχίσουμε με νέες συνεργασίες πάντα στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ και των παιδιών”.  

 

Η Expansion Method είναι η καινοτόμος ψυχολογική μέθοδος που κατάφερε να μειώσει τον χρόνο της ψυχολογικής θεραπείας σε μόλις 3 ημέρες. Περισσότερα στο www.expansionmethod.com

8 προβολές0 σχόλια

ExpansionMethod™

Άμεση Προσωπική Βελτίωση

Προσοχή στις Απομιμήσεις

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Γραφείο

Αλκυόνης 85 

2ος Όροφος

Παλαιό Φάληρο

+30 210 9841 088

info@expansionmethod.com

Σχολή

Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων

Emoducation.com

 

Αμφιτρίτης 28

1ος Όροφος

Παλαιό Φάληρο

+30 210 9841 088

info@emoducation.com

​Χώρος Συμβούλων

Είμαστε ένα κλικ μακριά

Βάλτε εδώ το Email σας και θα σας ενημερώσουμε για τις δράσεις μας και ό,τι χρειαστείτε

Ενδαφέρομαι για:

Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης

© 2020 Expansion Method™ created by A.S. Mardas.