Οδηγίες για Συλλόγους

Σχολεία ΜΚΟ Ιδρύματα

Η Συναισθηματική Εκπαίδευση

στο σχολείο και στην κοινωνία

Συγχαρητήρια!

Καλώς ήλθατε στην 2η Δράση Κοινωνικής Ενδυνάμωσης της ΡΟΗ αμκε που συντονίζει το Ελληνικό Κέντρο Συναισθηματικής Εκπαίδευσης. Ευχόμαστε για μια εποικοδομητική συνεργασία γεμάτη πληροφορίες, εξέλιξη και συναισθηματική ανακούφιση.

Παρακάτω θα σας παρουσιαστούν όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες, αποκλειστικά και μόνο για τους συνεργάτες της Δράσης. 

Βήματα για Οργάνωση Δωρεάν Ενημερωτικής Ομιλίας

ΒΗΜΑ 1ο: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ

Αρχεία που μπορεί να χρειαστείτε:

Παρακαλώ ενημερώστε τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού σας συμβουλίου και τον Δντη του Σχολείου σας (αν είσαστε σχολείο) για την 2η Δράση Κοινωνικής  Ενδυνάμωσης. Παρέχουμε δωρεάν Ενημερωτικές Ομιλίες στους συνεργαζόμενους φορείς για ευαισθητοποίηση πάνω σε θέματα Συναισθηματικής Εκπαίδευσης. 

Η κάθε δωρεάν ομιλία είναι στοχευμένη για να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη στους συμμετέχοντες της. Για αυτόν τον λόγο δίνουμε εντελώς δωρεάν στους συνεργάτες μας για διανομή στα μέλη τους το Τεστ Συναισθηματικής Νοημοσύνης Goleman. Οι σύμβουλοί μας αναλύουν τα αποτελέσματα και οι εισηγητές μας προετοιμάζουν μια ομιλία ειδικά για τα μέλη σας, απαντώντας στα θέματα που αντιμετωπίζουν, παρουσιάζοντας πρακτικές λύσεις. 

ΒΗΜΑ 2ο: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Θα σας βοηθήσουν:

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109841088 (Υπεύθυνος Δράσης: Αργύρης Σ. Μάρδας) για να κλείσουμε την ημερομηνία εκδήλωσης. 

  • Προτεινόμενες ημέρες: ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

  • Διάρκεια Ομιλίας: Περίπου 2 ώρες 

  • Δυνατότητα διαλείμματος: ΝΑΙ

  • Ελάχιστος Αριθμός Συμμετεχόντων: 10 Άτομα

  • Δυνατότητα επανάληψης εκδήλωσης: ΝΑΙ

  • Προαπαιτούμενα Χώρου: Προτζέκτορας (σε πολύ μεγάλους χώρους ίσως χρειαστεί μικροφωνική εγκατάσταση)

ΒΗΜΑ 2ο: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Θα σας βοηθήσουν:

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ: Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη που θα παρευρεθούν στην Δωρεάν Ομιλία να ολοκληρώσουν το Τεστ EQ GOLEMAN πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης. Το κάθε τεστ μελετάτε από πιστοποιημένο σύμβουλο Expansion method και κοινοποιούνται με προσωπικό email μέσα σε 1 εργάσιμη μέρα από την υποβολή. Τα ομαδικά αποτελέσματα μελετώνται από τους εισηγητές της ομιλίας για να κατευθύνουν την ομιλία σε θέματα που απασχολούν το εκάστοτε κοινό. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ EMAIL ή FACEBOOK: Πολλοί Σύλλογοι, ΜΚΟ, Ιδρύματα χρησιμοποιούν για την ενημέρωση των μελών τους Εμαιλ ή ομάδες στο Facebook. Για όλους εσάς έχουμε προετοιμάσει ένα δείγμα Εμαιλ με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα σας χρειαστούν. Εσείς απλά κατεβάζετε το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ, προσθέτετε τα στοιχεία της εκδήλωση σας και το κοινοποιείτε με όποιον τρόπο θέλετε στα μέλη σας. 

ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ SOCIAL MEDIA

Πρότυπα:

Στην προσπάθειά μας να  σας βοηθήσουμε να παρέχετε όσο το δυνατόν καλύτερη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των μελών, σας προσφέρουμε δωρεάν γραφιστικά για Αφίσα και Social Medoa.

 

ΑΦΙΣΑ: Μπορείτε να την εκτυπώσετε σε Α3 ή Α4 και να συμπληρώσετε με μαρκαδόρο την ημέρα ώρα και τόπο διεξαγωγής εκεί που υπάρχει το κενό. Απλά εσείς κατεβάστε την αφίσα πατώντας το κουμπί ΑΦΙΣΑ δίπλα. 

SOCIAL MEDIA GRAPHICS: Πατήστε δίπλα το κουμπί SOCIAL MEDIA και θα έχετε έτοιμο γραφικό για την εκδήλωσή σας ή για το post στα Social Media. 

ΟΔΗΓΙΕΣ: Πατήστε το κουμπί και αποθηκεύστε το γραφιστικό. 

ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!

Σε λίγες μέρες θα είμαστε μαζί για να μάθουμε για τα οφέλη της Συναισθηματικής Εκπαίδευσης αλλά και για να προσφέρουμε πρακτικές λύσεις για τα καθημερινά μας προβλήματα!

Expansion Method 
Expansion Foundation
ΡΟΗ ΑμΚΕ

Αλκυόνης 85, Παλαιό Φάληρο

Αθήνα, 17562, Ελλάδα

info@expansionmethod.com

T: 210 9841088

Κ: 6945266448

Ώρες Λειτουργίας:

Μόνο Κατόπιν Ραντεβού

Τηλεφωνικό Κέντρο: 11:00-15:00

Όροι Χρήσεις. Πολιτική Απορρήτου

© 2019 by Publin.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Google Places Icon