Διεθνές Συμβούλιο της Expansion Method ICEM

Tο International Council of Εxpansion Method (ICEM) είναι κάτω από την αιγίδα της "ΡΟΗ" ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αποσκοπεί στην έρευνα, τη μελέτη και τη διάδοση της καινοτόμας ψυχολογικής μεθόδου Expansion. Ιδρύθηκε το 2009 από τον Αργύρη Μάρδα Στραβελάκη και ένα πλήθος συνεργαζόμενων ακαδημαϊκών, επιστημόνων και θεραπευτών, καταγράφοντας μία ανοδική πορεία τόσο αναφορικά με τα οργανωτικά του μεγέθη, όσο και τα επιστημονικά του επιτεύγματα.

Το όραμα που καθορίζει την πορεία του ICEM, είναι: «να προσφέρουμε στους ανθρώπους εργαλεία και πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να απελευθερώσουν τη δυναμική τους, να εκπληρώσουν την προοπτική τους και να αποκτήσουν μία καθημερινότητα γεμάτη αφθονία σε όλες τις εκφάνσεις της. Με δυο λόγια, να ζήσουν μία πραγματικά ευτυχισμένη ζωή!»

Το International Council of Εxpansion Method (ICEM) είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη των προγραμμάτων εκπαίδευσης και την πιστοποίηση των γνώσεων και των ικανοτήτων όλων όσοι χρησιμοποιούν την Expansion Method επαγγελματικά (θεραπευτές, εκπαιδευτές, εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.α.) ή ατομικά για θεραπευτικούς λόγους

Οι Αξίες του ICEM

Το International Council of Εxpansion Method (ICEM) δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλει στην εξέλιξη της επιστημονικής γνώσης και στην ανάπτυξη και τη διάδοση ψυχολογικών μεθόδων που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Αποτελεί φορέα μίας σύγχρονης αντίληψης που συνδυάζει την επιστημονική περιέργεια και το πάθος για την εξέλιξη της γνώσης, με τον απόλυτο σεβασμό των ανθρωπιστικών αρχών και αξιών.

 

ΑΝΘΡΩΠΟΣ

 Ό,τι μελετάμε, σχεδιάζουμε ή αναπτύσσουμε έχει στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων. Οι ανάγκες, οι επιθυμίες και οι προσδοκίες τους είναι ο οδηγός μας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμμετέχουμε με ανιδιοτέλεια σε δράσεις που προάγουν την επιστημονική γνώση και βοηθούν στη διάδοσή της σε όλους τους πολίτες του κόσμου που την έχουν ανάγκη.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Όλες οι σχέσεις μας έχουν στόχο τη διαχρονικότητα και βασίζονται στην εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη που θεμελιώνεται στο σεβασμό και τη φροντίδα του ενός προς τον άλλο, είτε πρόκειται για συνεργαζόμενο ίδρυμα, φορέα, ή φυσικό πρόσωπο που συμμετέχει στις ερευνητικές και θεραπευτικές μας δραστηριότητες.

ΕΞΕΛΙΞΗ

Βελτιώνουμε συνεχώς τη Expansion Method, τόσο αναφορικά με το περιεχόμενό της, όσο και των μέσων εκμάθησης και εφαρμογής. Παρακολουθούμε τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις και ενσωματώνουμε μοντέρνες εκπαιδευτικές μεθόδους και εργαλεία που προάγουν την αμεσότητα και τη διάδραση με το κοινό.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Σεβόμαστε το δικαίωμα των ανθρώπων να καθορίζουν οι ίδιοι το μέλλον τους. Επιχειρούμε να τους βοηθήσουμε να καταστούν ενσυνείδητοι δημιουργοί της δικής τους πραγματικότητας.

 

Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι το ανώτατο όργανο του International Council of Εxpansion Method. Μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού και καθορίζει τις προτεραιότητες και τις προοπτικές του. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετέχουν χωρίς αμοιβή στη διοίκηση και συμβάλουν με τις ατομικές γνώσεις και τις δεξιότητές τους στο συντονισμό της επιστημονικής έρευνας, την εξέλιξη και τη διάδοση της Expansion Method.

argiris2-omorfi-zoi-720x428-Recovered.jp

Πρόεδρος ICEM

ΑΡΓΥΡΗΣ Σ. ΜΑΡΔΑΣ

Ιδρυτικό Μέλος

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Ιδρυτικό Μέλος

ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ιδρυτικό Μέλος

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΙΑΔΗΣ

Επίτιμα Μέλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο αναγνωρίζει την προσφορά στην εξέλιξη της μεθόδου με την απονομή του τίτλου του Επίτιμου μέλους σε εκλεκτούς επιστήμονες και ανθρώπους. 

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας

ΛΥΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΟΥΖΑΚΑ

EMStravelaki.jpg

Ρεφλεξολόγος

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ 

ΜΑΡΔΑ

Olga-Delikari.jpg

Ιατρός, Ομοιοπαθητικός

ΟΛΓΑ

ΔΕΛΙΚΑΡΗ

Expansion Method 
Expansion Foundation
ΡΟΗ ΑμΚΕ

Αλκυόνης 85, Παλαιό Φάληρο

Αθήνα, 17562, Ελλάδα

info@expansionmethod.com

T: 210 9841088

Κ: 6945266448

Ώρες Λειτουργίας:

Μόνο Κατόπιν Ραντεβού

Τηλεφωνικό Κέντρο: 11:00-15:00

Όροι Χρήσεις. Πολιτική Απορρήτου

© 2019 by Publin.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Google Places Icon