Θεραπευτικό Συμβόλαιο Expansion Method

 

To θεραπευτικό συμφωνητικό Expansion Method μεταξύ μας θα προσδιορίσει τους κανόνες της εκπαιδευτικής - θεραπευτικής σχέσης που έχουμε και θα διευκρινίσει τις προσδοκίες. Με την απόφασή σας να ξεκινήσετε την συνεργασία με έναν πιστοποιημένο Coach ή Θεραπευτή της Expansion Method, θα θεωρηθεί ότι έχετε συμφωνήσει με τα παρακάτω:

 

Δηλώνω ότι ενημερώθηκα και κατανόησα τα παρακάτω:

  • Η εφαρμογή της Expansion Method γίνεται μόνο από πιστοποιημένους Coach και Θεραπευτές από τον ICEM με άδεια χρήσης της μεθόδου. Προτείνουμε να ζητάτε πάντα από τον coach ή θεραπευτή της μεθόδου να σας δείχνει την πιστοποίησή του δίνοντας έμφαση στην ημερομηνία λήξης της. 

  • Η κάθε εφαρμογή της Expansion Method από πιστοποιημένο Coach είναι διήμερη ή τριήμερη, μία ώρα ή μιαμιση ώρα την ημέρα, σε συνεχόμενες ημέρες. Για να διαπιστώσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα μπορεί να χρειαστούν έως και 3 εφαρμογές της μεθόδου σε απόσταση τουλάχιστον 21 ημερών. 

  • Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε τις εφαρμογές, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας με την Προσωπική Χρήση της μεθοδολογίας με ένα 2ημερο σεμινάριο που παρέχεται από τον πιστοποιημένο Coach που συνεργάζομαι με το ανάλογο κόστος. 

 

Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω δηλώσει στον συνεργαζόμενο Coach ή Θεραπευτή Expansion αν  λαμβάνω κάποιο συνταγογραφημένο ή μη ψυχιατρικό σκεύασμα, δεν κάνω χρήση καμιάς ναρκωτικής ουσίας και έχω ενημερώσει αν έχω διαγνωστεί από κάποια ψυχική ασθένεια. Αν είμαι άνω των 60 ετών ή έχω διαγνωστεί από κάποια/ες ψυχική/ες ασθένεια/ες, έχω ενημερωθεί και κατανοήσει τους περιορισμούς της εφαρμογής της μεθοδολογίας. Αν συνεργάζομαι με Ψυχολόγο ή Ψυχίατρο, δηλώνω ότι τον ενημέρωσα για την εφαρμογή της Expansion Method. 

 

Ως πιστοποιημένος Coach ή Θεραπευτής της Expansion Method δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσω ένα ασφαλές και εχέμυθο περιβάλλον στο οποίο θα μπορείτε να αποφορτίσετε αρνητικά (τοξικά) συναισθήματα από τον πυρήνα της προσωπικότητάς σας, να αναπτύξετε την αυτεπίγνωση σας, να επαναπρογραμματίσετε τις αρνητικές πεποιθήσεις σας και να εκπαιδευτείτε επαρκώς στα προαναφερθέντα.

 

Δεχόμενος/η από την πλευρά σας να εφαρμόσετε την Expansion Method και προκειμένου να λειτουργήσει η εκπαιδευτική - θεραπευτική σχέση κατά τον βέλτιστο δυνατό τρόπο θα είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένος/η να διερευνήσετε και να αναλύσετε τις πτυχές της ζωής σας που κρίνεται ότι χρήζουν αλλαγής. Θα κοιτάξουμε τα πράγματα που παρεμβαίνουν στην πρόοδό σας και σας εμποδίζουν να φτάσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας και θα δούμε πως θα απελευθερωθείτε συναισθηματικά και νοητικά από τα εμπόδια που σας κρατούν από το να ζήσετε την ζωή που σας αξίζει.

 

Για να αποκομίσετε το μέγιστο από την συνεργασία μας θα πρέπει να είστε αποφασισμένος/η ότι θέλετε να αλλάξετε, έτοιμος/η να αναγνωρίσετε και να αντικρίσετε τις αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα, στάσεις, πεποιθήσεις, συμπεριφορές και πράξεις που σας κρατάνε πίσω. Επίσης θα πρέπει να είστε προετοιμασμένος/η να συσφίξετε τις σχέσεις σας και να επιτρέψετε την αγάπη να εισχωρήσει όπου υπήρχε Φόβος.

 

Εχεμύθεια / Εμπιστευτικότητα. Οι υπηρεσίες Expansion Method εφαρμόζονται κάτω από την Συμβουλευτική Σχέση και είναι εμπιστευτικές, εκτός αν παρέχετε πληροφορίες που επιθυμείτε ή μου επιτρέπετε να συζητήσω με τρίτους. Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις το επαγγελματικό απόρρητο παύει να ισχύει όπως ορίζει ο νόμος *. 

 

Πληρωμή γίνεται μετά από την πρώτη συνεδρία. Η Expansion διαρκεί 2 ή 3 ημέρες σε συνεδρίες διάρκειας από 30 λεπτά έως 1 1/2 ώρα όπως σας ενημέρωσε ο Σύμβουλός - Θεραπευτής σας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να καταβάλετε το ποσό αν δεν σας δοθεί η νόμιμη απόδειξη. 

 

Επικοινωνία: Χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο μου για να κλείνετε ή να ακυρώνετε ραντεβού και όχι για σύντομες συζητήσεις. Οι σύντομες τηλεφωνικές συνομιλίες συνήθως δεν μπορούν να βοηθήσουν στο πρόβλημά σας καθώς δεν παρέχουν την δυνατότητα της απαιτούμενης ανάλυσης. 

 

Θα σας ήμουν ευγνώμων αν απαντούσατε περιοδικά, ένα μικρό ερωτηματολόγιο στο τέλος των διαδικασιών μας προκειμένου να μάθω από την εμπειρία Expansion Method μαζί σας και να βοηθήσετε στην ανώνυμη έρευνα της μεθόδου. 


 

*Οι μοναδικές περιπτώσεις κατά τις οποίες το επαγγελματικό απόρρητο παύει να ισχύει είναι οι εξής:

  • Όταν θεωρηθεί ότι ο δέκτης αποτελεί απειλή για την σωματική του ακεραιότητα (π.χ. τάσεις αυτοκτονίας, έντονη αυτό-καταστροφική συμπεριφορά). 

  • Όταν θεωρηθεί ότι ο δέκτης αποτελεί απειλή για την σωματική ακεραιότητα των άλλων.

  • Σε περίπτωση που ο δέκτης κληθεί από της δικαστικές αρχές να καταθέσει για την περίπτωσή σας.

Expansion Method 
Expansion Foundation
ΡΟΗ ΑμΚΕ

Αλκυόνης 85, Παλαιό Φάληρο

Αθήνα, 17562, Ελλάδα

info@expansionmethod.com

T: 210 9841088

Κ: 6945266448

Ώρες Λειτουργίας:

Μόνο Κατόπιν Ραντεβού

Τηλεφωνικό Κέντρο: 11:00-15:00

Όροι Χρήσεις. Πολιτική Απορρήτου

© 2019 by Publin.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Google Places Icon