Δήλωση Συμμετοχής στο Expansion Foundation 2020

Εκπαίδευση -  Έρευνα

Περιγραφή 

Το νέο Εκπαιδευτικό - Ερευνητικό πρόγραμμα του HEC υπό τον ICEM ξεκινάει τον Φεβρουάριο του 2020 και απευθύνεται σε πληθώρα θεραπευτών, Life Coach, συμπληρωματικών θεραπευτών, του τομέα της ευεξίας, της εκπαίδευσης και άλλων κλάδων και αποσκοπεί στο να τους παράσχει επιστημονικά εργαλεία βελτίωσης της ψυχικής υγείας και έντασης, με ταυτόχρονη αναβάθμιση της Συναισθηματικής τους Νοημοσύνης.

 

Η συμμετοχή προϋποθέτει την προηγούμενη αξιολόγηση της γνωστικής επάρκειας σε συναφή αντικείμενα και οδηγεί μετά από εξετάσεις σε παραχώρηση επαγγελματικής χρήσης της μεθόδου Expansion Method από ICEM.

Υποτροφίες, Επιδοτήσεις 

Στο πρόγραμμα θα επιλεγούν 24 σπουδαστές (4 με 100% Υποτροφία Σπουδών και 20 με δυνατότητα Επιδότησης έως και 36% του συνολικού κόστους εκπαίδευσης) όπου θα εκπαιδευτούν στην επαγγελματική χρήση της μεθόδου Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Επίτευξης Στόχων, Expansion Method και θα ενταχθούν στο ερευνητικό δυναμικό του Expansion Foundation για 3 μήνες, όπου και θα διεξαχθεί η έρευνα. 

Από αυτούς θα επιλεγούν οι καλύτεροι και θα τους προταθεί η συμμετοχή τους στα Ευρωπαϊκά  προγράμματα του Expansion Foundation πάνω στην Συναισθηματική Εκπαίδευση στα σχολεία

Expansion Method 
Expansion Foundation
ΡΟΗ ΑμΚΕ
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Google Places Icon

Αλκυόνης 85, Παλαιό Φάληρο

Αθήνα, 17562, Ελλάδα

expansionmethod@gmail.com

T: 210 9841088

Κ: 6945266448

Ώρες Λειτουργίας:

Μόνο Κατόπιν Ραντεβού

Τηλεφωνικό Κέντρο: 11:00-15:00

Όροι Χρήσεις. Πολιτική Απορρήτου

© 2019 by Publin.